Invitation til

 

Akvarel kursus - nr. 1

Det skal være let at komme i gang. Du skal bare have lysten til at være nysgerrig og til at lege med farver, pensler og papir. Vi prøver akvarellens teknikker, såsom salt, sæbe, svamp og kradseri, så vi får gang i kreativiteten og legelysten. Samtidig lærer du hvordan man kommer i gang med det store hvide papir, ved at inddeler papiret i felter. Vi prøver forskelligt slags papir, noget glat andet med struktur. Et lille tegneforløb vil indgå. Du får færdige billeder med hjem. Alle materialer er købt ind. Vi arbejder med det bedste. Udgifter til materialer kr. 100,- vil blive opkrævet i første lektion.

Mange er bange for, at de ikke kan finde ud af det, men I er i trygge hænder og jeg vil lære jer det. Dagen starter med, at jeg fortæller om det og viser hvordan man kan gribe det det an, med pensler, papir og farver.  Så går I selv igang, og jeg går rundt og hjælper undervejs. Så spiser vi frokost og inden dagen slutter,  kikker vi på hvad vi har lavet den dag og jeg vil pege på de gode ting, så I får en opmærksomhed på det.

Dag 1: Her vises hvordan man starter på et billede. Her indgår alle akvarellens teknikker

Dag 2: Hulemaleri med akvarel, tørpastel og kul

Hold nr. 901:    lørdag /søndag  d. 24. - 25. oktober 2009       kl. 10-16 begge dage

Hold nr. 902:    lørdag /søndag  d. 31. okt. - 1. nov. 2009       kl. 10-16 begge dage

Hvem kan deltage: Voksne begyndere og let øvede

Kursuspris: kr. 950,-   pr. hold

         

 

Akvarel kursus - nr. 2

Du kommer nu i gang med dine egne ideer og motiver. Du får hjælp til at komme videre, så det bedste kommer frem. Oplev glæden ved at være sammen med andre i den skabende proces. Der vil blive givet demonstration af forskellige motiver. Hvordan gør man? Hvis vejret tillader det, går vi på opdagelse i havnen efter motiver. Ligeledes vil der være gennemgang af et tema omkring billedopbygning, f.eks. farvelære, komposition, kontrast m.v. Dagen slutter med fælles gennemgang. Det er meget inspirerende at se hvad de andre laver. Alle materialer er købt ind. Vi arbejder med det bedste. Udgifter til materialer kr. 100,- vil blive opkrævet i første lektion. 

Hold nr. 903:    lørdag /søndag  d. 21. - 22. november  2009       kl. 10-16 begge dage

 

Hvem kan deltage: Du skal have deltaget i akvarel- nr. 1 for at være med på dette kursus.

Kursuspris: kr. 950,-

 

Tryk med blade

Vi medbringer ting fra naturens skatkammer. Bøgeblade, bregner, jordbærblade, græs, gran, strå m.v. Vi laver de fineste aftryk på store og små papir med Gouache farver. Så tager vi de bedste udsnit og klipper ud og laver de fineste postkort eller billeder. Du vil blive forundret over hvad du kan! Det er sjovt og eksperimenterende. Farvelære vil indgå. Medbring selv blade og græs fra haven eller parker. Kik efter et flot mønster på bagsiden af bladene! Alle materialer er købt ind. Vi arbejder med det bedste. Udgifter til materialer kr. 100,- vil blive opkrævet i første lektion.

Hold nr. 904:     lørdag /søndag,  d. 14.-15. november 2009  - kl. 10-16 begge dage

Hvem kan deltage: Voksne - begyndere og øvede

Kursuspris: kr. 950,-

            

 

Tilmelding / Betaling / Praktiske oplysninger....

 

Undervisnings-sted:  I mit Galleri på Hundested Havn. Nordre Beddingsvej 39, 3390 Hundested.

Det bliver lavet om til et stort værksted.

 

Underviser: Tina Rosenberg. Uddannet Billedkunstner og NLP Master i kommunikation og formidling.

Aktiv billedkunstner og stor erfaring som underviser og projektleder.

 

Antal elever på holdet: max. 10 deltagere. Deltagere fra andre kommuner er velkomne.

 

Tilmelding / Spørgsmål: Tina Rosenberg, Tlf. 26 23 00 71 eller mail: post@tinarosenberg.dk

Oplys holdnr. og dit navn, adresse, tlf. og e-mail. Ved tilmelding får du tilsendt et kontonr. til netbank. Du optages på kurset i den rækkefølge jeg  modtager betalinger til det enkelte kursus. Du kan afmelde indtil 2 uger før kursusstart. Jeg  returnerer dit kursusgebyr, dog beregnes et administrationsgebyr på kr. 50. Ved afmelding senere tilbagebetales kursusgebyret ikke, men det kan overføres til et andet kursus eller person.

Frokost: Medbring din egen mad og drikke. Der er også mulighed for at gå hen på Bryghuset og spise frokost der.