Link ...
 

Hundested Havn

Det er her det sker! Masser af aktiviteter, musik, gallerier, spisesteder, færge, og meget mere..

www.hundestedhavn.dk

 

Visit Nordsjælland

Her kan du få alt af vide om den smukke natur, kultursteder, overnatning arrangementer.

www.visitnordsjaelland.com

 

Hundested Turistinformation

Her kan du få alt af vide om den smukke natur, kultursteder, overnatning arrangementer.

www.visithalsnæs.dk

 

Knud Rasmussens Hus - Hundested, DK

Huset er opført under 1. verdenskrig, mens Knud Rasmussen var af sted på den 2. Thule-ekspedition, og stod færdigt i 1917. Det blev ikke en sommerresidens for familien i traditionel forstand, men derimod først og fremmest et arbejdshus for den senere så berømte polarforsker. Huset ligger i et storslået landskab i Hundesteds nordvestlige udkant, ikke langt fra Spodsbjerg Fyr. Fra den ca. 25.000 m2 store grund er der overalt frit udsyn over Kattegat – i klart vejr både til Rørvig og Hesselø. Terrænet er stærkt kuperet. En trappe giver mulighed for at forcere den stejle skrænt og komme ned på stranden. Åben april til oktober.

www.indmus.dk

 

Knud Rasmussen Hus - Ilulissat Museum, Grønland

D..7. juni i 1879 blev Knud Rasmussen født i huset. Hans far, Vilh. Rasmussen, var på det tidspunkt præst i byen og boede i huset. Museet blev indviet i 1979. I dag er museet i besiddelse af et omfangsrigt arkiv indeholdende fotosamling med lokale billeder, kulturhistorisk bibliotek og materiale om Knud Rasmussen.

www.ilumus.gl

 

Svalbard

Vil du vide mere om FANTASTISKE Svalbard, så se her. www.svalbard.net

Indkøb af kunstnerartikler                                                                                        Rigtig mange spørger mig hvor jeg køber maling, pensler og lærred. Her er et rigtig godt sted, de har mange kvalitetsting og det kan bestilles over nettet eller pr. telefon. Det kan sendes med posten. De har i øvrigt en lækker butik "Stelling" på Strøget i København. Der kan man godt bruge rigtig mange penge. www.kunstnerartikler.dk