MALE-KURSUS med Tina Rosenberg  

Farvelære og Maleri grundlæggende   - for ALLE: begyndere og øvede
        

 Weekend: lørdag og søndag d. 17 /18. marts kl. 10 -16   Pris kr. 1200 + materialer 150 kr. ialt 1350

Vi skal lave malerier der ser godt ud og harmonere i farveskala. Vi omsætter teori fra farvecirklen til øvelser, så du kommer hurtigt i gang med at male med acrylmaling. Varme og kolde farver gør en fantastisk virkning, og får farverne til at lyse i maleriet. Vi øver på at lave farvetoning og komplementærfarver. Derefter vælger vi et motiv som males på lærred. Det er det mest grundlæggende og vigtige indenfor maleri, så det er for alle.

Jeg gennemgår hvordan man vælger en farver og viser hvordan man maler i flere lag. Derefter er du selv i gang. Jeg hjælper og svarer på spørgsmål, og du kan udveksle erfaring med andre interesserede malere. Her er et hyggeligt og inspirerende miljø. Vi arbejder på mit værksted der ligger midt på Hundested Havn. Her er et dejligt, lyst og varmt værksted, hvor der til daglig bliver arbejdet med malerier. I pausen drikker vi kaffe/the med kage og har et hyggelig samvær.

 

       Daghold - Dit eget Maleri

 

Hver torsdag kl. 10-13    Få ledige pladser

Hver fredag   kl. 10-13    Få ledige pladser

 

Her kommer du i gang med dine egne malerier. Jeg hjælper dig med at vælge farver og  motiver der passer til dig. Hvis du har malet længe og trænger til input eller en ny retning, kan du få feedback fra mig. På holdet arbejdet man på hvert sit maleri og niveau. Det er til stor inspiration for alle.

Holdet kører hele året fra 1. september til 30. juni. Her får du det som et klippekort med 5 klip til kr.1200. Du kan tillade dig at hoppe over 1 gang eller komme på det andet hold torsdag / fredag. Så kan du også komme ud at rejse eller lave andre ting du også skal nå. Du kan forny dit klippekort efter 5 gange. Du kan også købe enkelte undervisningsgange á 300 kr., såfremt der er plads på holdet. Du kan købe materialer af mig indtil du får dine egne. Du skal have deltaget på "Farvelære og Maleri - Grundlæggende" for at komme med på dette hold. Der er max 7 elever på holdet. 

 

     

__________________________________________________________________________________

 

Akvarel   - For begyndere og let øvede

 

lørdag og søndag d. 24-25. februar kl. 10-16. Pris kr. 1200 + materialer 150 kr. I alt 1350 kr.

 

Det skal være let at komme i gang. Du skal bare have lysten til at være nysgerrig og til at lege med farven, penslen og papir. Vi prøver akvarellens teknikker, såsom salt, sæbe, svamp og kradseri. Samtidig lærer du hvordan man kommer i gang med det store hvide papir, ved at inddele papiret i felter. Vi laver små billeder du får med hjem. Alle materialer er indkøbt og vi arbejder med de bedste.

 

       

______________________________________________________________________________

 

Maleri med Spartel    - For alle niveauer

 

lørdag og søndag d. 3-4. marts kl. 10-16. Pris kr. 1200 + materialer 150 kr. I alt 1350 kr.

 

Vi skal lege med spartel i denne weekend. Jeg viser hvordan man kan bygge et billede op i mange lag, lagt på med spartel. Vi arbejder i starten med små lærreder, for at kunne lave færdige billeder. Jeg har oplæg til forskellige slags motiver eller du kan medbring dine egne ideer til motiv. Du kan med bring dine egne farver og lærreder eller købe af mig. Her vil være spartler til rådighed.

 

    

_____________________________________________________________________________

 

Landskab og træer - i friske farver

 

Lørdag og søndag. Dato mangler.  Pris kr. 1200 + materialer kr. 150. I alt kr. 1350

      

Vi tager udgangspunkt i maleri af træer og landskab i friske farver. Hvordan er maleriet bygget op? Hvilke farver er brugt? Varme eller kolde? Hvilken maleteknik er brugt? Vi kikker også på årstidens farver for at finde den rigtig palette. Jeg viser hvordan man kan gøre og så går vi i gang med hvert vores træ og landskab.

Du har deltaget på "Farvelære og Maleri - Grundlæggende" eller er min. let øvet.

 

 

____________________________________________________________________________

 

Portræt Maleri - i friske farver

 

Lørdag og søndag. Dato mangler. Pris kr. 1200 + materialer kr. 150. I alt kr. 1350

      

Vi tager udgangspunkt i Andre Dureen´s portræt. Hvordan er maleriet bygget op? Hvilke farver er brugt? Varme eller kolde? Hvilken maleteknik er brugt? Den første dag studerer vi maleteknikken og laver alle et portræt af André Dureen. På anden dag og laver du dine egne portrætter af personer du er inspireret af og selv har foto af.  Du har deltaget på "Farvelære og Maleri - Grundlæggende" eller er min. let øvet.

Når du skal vælge en person du vil male vil jeg anbefale følgende: at det ikke en fra din familie eller som er skaldet eller med skægstubbe. Det kan også være skuespillere eller offentlige personer eller kongelige. Du kan f.eks. se i ugeblade med farvefoto.

 

         

 

     

 

 

PRAKTISKE OPLYSNINGER

 

RING GERNE - hvis du har spørgsmål eller vil vide mere: Tina tlf. 26 23 00 71

 

Alle er velkomne. Begyndere og øvede. Lær det grundlæggende fra bunden med varme og kolde farver, lave toninger og bruge farvecirklen. Her kommer både nogle der har været i gang og helt nye. De vil alle lære det fra bunden, fordi det er så vigtig at kunne for at lave gode malerier.

Små hold: max. antal elever: 7  - så der er tid til at alle får  hjælp

 

Materialer : Du medbringer selv hvad du har af acrylfarver, lærreder og pensler, eller du kan købe af mig til rimelig pris.

 

Tilmelding: Send dato og hold til  SMS 26 23 00 71 eller mail: post@tinarosenberg.dk

Så får du en reservation tilbage og kan indbetale. VIGTIGT: Først når du har betalt er pladsen din.

Betaling: MobilePay 26 23 00 71 eller bankkonto: 2580 / 074233 0745

 

Undervisningssted: Galleri Rosenberg, Nordre Beddingsvej 39 F, 3390 Hundested Havn

Parkering: Lige ude foran Værkstedet. Du kan køre helt derhen.

Underviser: Tina Rosenberg. Uddannet billedkunstner og aktiv med udstillinger og udsmykninger.

Har 10 års erfaring som underviser på Herlev Billedskole, AOF aftenskole og Brønshøj Børnekulturhus.

 

Kaffe/the og kage er incl. i prisen. Du skal selv medbringe frokost eller du kan spise på lokale madsteder.

 

Ved afbud af weekendkursus: Beløbet refunderes ikke, men kan bruges til et andet kursus eller overdrages til en anden person, man selv finder.    

  

   Tina´s værksted:

    Nordre Beddingsvej 39 F,  Hundested Havn

    Der er parkering lige ude foran