MALE-KURSUS med Tina Rosenberg  

Weekendkursus - Maleri og Farvelære 1: 
         

lørdag og søndag d. 30.september og 1. oktober   kl. 10-16. Pris kr. 1200 pr. hold

lørdag og søndag d. 25. og 26. november              kl. 10-16. Pris kr. 1200 pr. hold

Vi skal lave malerier der ser godt ud og harmonere i farveskala. Vi omsætter teori fra farvecirklen til øvelser, så du kommer hurtigt i gang med at male. Varme og kolde farver gør en fantastisk virkning, og får farverne til at lyse i maleriet. Vi øver på at lave farvetoning og komplementærfarver. Derefter vælger vi hver især et motiv som males på lærred.
Jeg gennemgår hvordan man vælger en farvepalette og viser hvordan man maler i flere lag. Derefter er du selv i gang. Jeg hjælper og svarer på spørgsmål, og du kan udveksle erfaring med andre interesserede malere. Her er et hyggeligt og inspirerende miljø. Vi arbejder på mit værksted der ligger midt på Hundested Havn. Her er et dejligt, lyst og varmt værksted, hvor der til daglig bliver arbejdet med malerier. I pausen drikker vi kaffe/the med kage og har et hyggelig samvær.

 

       Daghold - Maleri og Farvelære 1 (se tekst i weekendkursus):  

 

Hver torsdag kl. 14-17: NYT HOLD. For helt nye elver. De første 5 gange er farvelære/maleri teknik.Vi har farvelære/varmekolde farver og toninger de første 5 gange. Det er meget vigtigt at kunne dette. Derefter får du hjælp til at komme i gang med dine egne motiver. Helt bevidst valg af kolde og varme farver, beskæring af motiv og maleteknik. 7 LEDIGE PLADSER

 

Hver torsdag kl. 10-13  ALLE PLADSER OPTAGET

Hver fredag kl. 10-13    2 LEDIGE PLADSER

 

Holdet kører hele året fra 1. september til 30. juni. Her får du det som et klippekort med 6 klip til kr. 1200. Du kan tillade dig at hoppe 1 gang eller 3 over. Så kan du også komme ud at rejse eller lave andre ting du også skal nå. Du kan forny dit klippekort efter 6 gange.

 

På torsdag og fredagsholdet kl. 10-13 skal du for at komme med, have deltaget på weekendkurset "maleri og farvelære 1". Kontakt mig så jeg ved besked og hvilket daghold du er interesseret i, der kan være venteliste.

 

     

 

 

 

Weekendkursus - Akvarel for begyndere og let øvede

 

lørdag og søndag d. 4. og 5. november  kl. 10-16. Pris kr. 1300 pr. hold incl. materialer

 

Det skal være let at komme i gang. Du skal bare have lysten til at være nysgerrig og til at lege med farven, penslen og papir. Vi prøver akvarellens teknikker, såsom salt, sæbe, svamp og kradseri. Samtidig lærer du hvordan man kommer i gang med det store hvide papir, ved at inddele papiret i felter. Vi laver små billeder du får med hjem. Alle materialer er indkøbt. Vi arbejder med det bedste. Udgifter til materialer kr. 100, er incl. i prisen

 

 

Weekend-Kursus - Portræt-maleri i friske farver

 

      

Vi tager udgangspunkt i Andre Dureen´s portræt. Hvordan er maleriet bygget op? Hvilke farver er brugt? Varme eller kolde? Hvilken maleteknik er brugt? Den første dag studerer vi maleteknikken. På anden og tredje dag laver du dine egne portrætter af personer du selv har foto af.  Du har deltaget på farvelære 1 og er min. let øvet, eller har tilsvarende færdigheder. Lørdag og søndag kl.10-16. Pris kr. 1200. Kommer i 2018.

 

     

 

          

 

PRAKTISKE OPLYSNINGER

 

RING GERNE - hvis du har spørgsmål eller vil vide mere: Tina tlf. 26 23 00 71

 

Alle er velkomne. Begyndere og øvede. Lær det grundlæggende fra bunden med varme og kolde farver, lave toninger og bruge farvecirklen. Her kommer både nogle der har været igang og helt nye. De vil alle lære det fra bunden, fordi det er så vigtig at kunne for at lave gode malerier.

Vi arbejder i acrylmaling. Små hold: max. antal elever: 7 så der er tid til at alle får  hjælp

 

Materialer : Du medbringer selv hvad du har af acrylfarver, lærreder og pensler, eller du kan købe af mig til rimelig pris. For weekend kursus koster det 100 kr.

 

Tilmelding: Send dato og hold til SMS 26 23 00 71 eller mail: post@tinarosenberg.dk

Så får du en reservation tilbage og kan indbetale. VIGTIGT: Først når du har betalt er pladsen din.

Betaling: MobilePay 26 23 00 71 eller bankkonto: 2580 / 074233 0745

 

Undervisningssted: Galleri Rosenberg, Nordre Beddingsvej 39 F, 3390 Hundested Havn

Parkering: Lige ude foran Værkstedet. Du kan køre helt derhen.

Underviser: Tina Rosenberg. Uddannet billedkunstner og aktiv med udstillinger og udsmykninger.

Har 6 års erfaringer som underviser på Herlev Billedskole, AOF aftenskole og Brønshøj Børnekulturhus.

 

Kaffe/the og kage er incl. i prisen. Du skal selv medbringe frokost eller du kan spise på lokale madsteder.

 

Ved afbud af weekendkursus: Beløbet refunderes ikke, men kan bruges til et andet kursus eller overdrages til en anden person, man selv finder.    

  

   Tina´s værksted:

    Nordre Beddingsvej 39 F,  Hundested Havn

    Der er parkering lige ude foran