KURSUS med Tina Rosenberg  

Plantetryk

Lav magiske tryk af naturens smukke planter. Glæd dig til en weekend i planternes verden i former og farver, med en trykteknik som er det rene trylleri.

 

           

Alle kan være med, det er meget let. Man behøver ikke at have nogen kreative talenter. Det kommer helt af sig selv. Det er som trylleri. Vi arbejder som et kreativt værksted. Jeg viser teknikker og du prøver det af og kommer hurtigt i gang med dine egne ideer. Jeg hjælper undervejs. Vi bruger tørrede presset planter som du selv medbringer. Man maler en flydende farve på planterne og den tørrer. Så ligges der et stykke stof over og det kommer ind i en kraftig varmepresser med høj varme. Så flytter farven sig over på stoffet og er fikseret og kan vaskes. Man kan lave billeder, puder, lamper og tasker.

 Du medbringer dine egne tørrede planter, blomster og blade. Sådan gør du:

Saml de planter du godt kan lide. Læg dem ind i aviser. Kom tunge bøger oven på. Måske er det nødvendigt at skifte avisen efter 8 dage, hvis de er fugtige. Det tager ca. 14 dage at tørrer planterne.

 

      

Du køber et startkit, så alle materialer er der når du kommer: stof, papir, farver, pensler og varmepresser: Det koster kr. 125,-.
Hvis du laver mange selvstændige tryk kan du tilkøbe materialer. Alt efter hvor meget du laver kan det
koste 25-100 kr. Du kan betale med mobilepay eller kontant. Du kan selv medbringe stof. Det skal indeholde 50 % polyester for at farven kan fikseres på det.

Vi har et dejligt lokale, og medbring madpakke og drikkelse. Vi holder kaffepause med kaffe/the og kage og har et hyggeligt samvær og kreative dage med godt humør.

 

   

 


Weekendkursus 2021

Pris: lørdag/søndag kl. 10-16,  kr. 975,- + materialer 125,- ialt 1100,- kr.

  • 28 /29. august      

  • 11-12. september

  • 2-3. oktober

  • 30-31. oktober

  • 13-14. november

  • 27-28. november           

Undervisningssted: Galleri Rosenberg, Nordre Beddingsvej 39 F, 3390 Hundested HavnTilmelding og Mobilepay: til Tina på SMS 26 23 00 71

 

Betaling:  Mobilepay kr. 975 + 125 (startkit) ialt kr. 1100,-

 

Du er tilmeldt kurset når du har indbetalt. Du kan afmelde kurset indtil 10 dage før og få penge retur. Eller komme med på et senere kursus.

 

 

          

 

 

 

 

    

          

________________________________________________________________________________

 

 

Dit eget Maleri  - inspiration til motiv og malestil

 

Her kan du arbejde med dit eget maleri, og få inspiration til motiver der passer til dig. Der er stor fokus på valg af farver, så du får et smukt maleri. Du bliver trænet i lys og toninger, så lyset træder bedst frem. På holdet arbejdet man på hvert sit maleri og niveau og her er både begyndere og øvede. Det er til stor inspiration for alle. Vi har billedanalyse hver 3. uge. Der bruger vi ½ time på at kikke en elevs værker. Tina sætter ord på de grundlæggende elementer i malerierne. Det kan give en øjenåbner og inspiration. Vi tager på kunstudstilling og ser en mesters værker og malestil. Derefter laver Tina en opgave man kan lave som inspiration til ens egen malestil.

Tina vejleder og støtter hver enkelt person i deres maleproces og du kan udveksle erfaringer med andre interesserede malere. Her er et hyggeligt og inspirerende miljø. Vi arbejder på et værksted der ligger i Frederiksværk. Her er dejligt lyst og varmt med udsigt til træer og åløb. Her er god plads med staffelier, borde, stole og vandbøtter. Du medbringer selv farver, pensler og lærreder. I pausen drikker vi kaffe/the og har et hyggeligt samvær.

 

          

 

 

DAGHOLD - efterår 2021

torsdag kl. 10-13.15  start d. 2. september.   Ialt 11 gange/ 38 lektioner. Pris 1.980 kr.

 

Værksted:   Hans Futtrup Sti 6, 3300 Frederiksværk

 

Kurset er lavet i samarbejde med www.fof.dk   Nordsjælland afdeling - Maleri

___________________________________

 

Underviser: Tina Rosenberg. Uddannet billedkunstner og aktiv med udstillinger og udsmykninger.

Har lavet udsmykning til Herlev Hospital med 60 malerier til Onkologisk afdeling Team HT og UG.

Har 20 års erfaring som underviser og projektleder.

 

RING GERNE - hvis du har spørgsmål eller vil vide mere:

Tina tlf. 26 23 00 71

mail: post@tinarosenberg.dk