Kunstpavillon.


Halsnæsposten, onsdag den 23. april 2008 

 

Kunstner Tina Rosenberg er blevet sagt op i Galleri Liisberg og havde derfor brug for at finde et nyt værksted hurtigt - gerne på havnen. Men Havnen måtte melde pas, der var ingen egnede ledige lokaler. Tina har i stedet købt sit eget lokale - en 48 kvm. stor pavillon - og lejet et stykke jord på Nordre Beddingsvej 39. Jeg vil gerne blive på havnen, men jeg kan ikke vide, hvad fremtiden bringer. Det er et unikt sted for mig at arbejde... med udsigt til lystbådehavnen, havnens lyde. Folk hygger sig og kommer forbi og spørger om de skal hjælpe. Folk er utrolig søde, fortæller Tina Rosenberg.
Pavillon er 48 kvm stor, og det giver mig en masse muligheder. Ud over eget værksted bliver der plads til at udstille andres kunsthåndværk - f.eks. keramik, pileflet, skulpturer, smykker. Måske vil jeg lave undervisning hernede til vinter.

Galleriet, som endnu ikke har fået noget navn, vil have fast åbent lørdag og søndag kl. 11-16 første gang i denne weekend 26.-27. april. Den officielle åbning vil blive engang i starten af maj.

Her ankommer pavillonen på Havnen.                  10 tons vejer den og er 4 x 12 m lang.